Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 


Το καλάθι σας είναι άδειο.

KasperskyEndpoint Security for Business - Select

Η ανάπτυξη στις συσκευές (οπουδήποτε, οποιαδήποτε, οποτεδήποτε) μιας εταιρίας, σημαίνει ότι η εταιρία πρέπει να εφαρμόσει προστασία τόσο για το εσωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης όσο και για εξωτερικό. Έτσι λοιπόν οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να αποτελούν ρίσκο για την ασφάλεια της εταιρίας χρησιμοποιώντας τα κινητά τους ή τα τάμπλετς τους. Το Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT συνδυάζει δυνατούς καταληκτικούς ελέγχους με μεγάλη τή ασφάλεια για τους χώρους εργασίας και τους διακομιστές –για να μπορεί να προστατευτεί η εσωτερική υποδομή-και η σθεναρή κινητή ασφάλεια η οποία προστατεύει εκτός των άλλων και πέρα απ τα όρια της εταιρίας. .

Σας προστατεύει από τα τελευταία γνωστά malware 
Με πολλαπλά στρώματα άμυνας ενάντια κακόβουλων λογισμικών και επιθέσεων προστατεύει την εταιρία  ενάντια σε γνωστές,άγνωστες και προηγμένες απειλές.  Επιπρόσθετα παρέχετε ασφάλεια για τους διακομιστές των εταιριών που δουλεύουν είτε
Windows ή Mac ή  Linux.

Ασφάλεια και διαχείριση για συσκευές κινητών
Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες κινητής ασφάλειας προστατεύουν ένα μεγάλο εύρος από τις κινητές πλατφόρμες εναντίον κακόβουλων λογισμικών επιθέσεων,
spam κ.α. Οι κινητές τεχνολογίες μας σας δίνουν ορατότητα σε όλες τις συσκευές του δικτύου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε σθεναρή ασφάλεια και πολιτική διαχείρισης σε κάθε BYOD (Bring Your Own Device) ή ακόμα και σε κάθε εταιρική κινητή συσκευή. Με την βοήθεια του Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT που παρέχει μια ενσωματωμένη ασφάλεια, μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις λειτουργίες ασφάλειας (τόσο για κινητές όσο και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή) μέσω μιας κεντρικής κονσόλας.

Σας βοηθάει να εφαρμόσετε πολιτικές ασφάλειας 
Ο έλεγχος των εφαρμογών, των συσκευών και ο έλεγχος των εργασιών του Διαδικτύου σας βοηθούν να ελέγχετε πως τρέχουν οι εφαρμογές, πως μπορείτε να μπλοκάρετε την χρήση μη εξουσιοδοτημένων αφαιρούμενων συσκευών και πως μπορείτε να δώσετε πολιτικές πρόσβασης στο ιντερνέτ.   
Application Control, Device Control and Web Control tools help you to manage how applications run, block the use of unauthorized removable devices and implement Internet access policies. Αυτές οι δυνατές επιλογές διαχείρισης δουλεύουν μαζί με τις καταληκτικές προστασίες των τεχνολογιών μας για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της εταιρικής πολιτικής που εφαρμόζετε σε όλη την εταιρία.

Κεντρική διαχείριση ασφάλειας  
Το
Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT περιλαμβάνει το Kaspersky Security Center – μια κονσόλα υψηλής διαχείρισης που δίνει την δυνατότητα κεντρικού ελέγχου σε όλους τους υπολογιστές που διαθέτουν το Kaspersky Security Center. Επίσης παρέχουμε μια επιλογή από διατυπωμένες πολιτικές έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να τις τοποθετήσετε σε όλο σας το δίκτυο. 

Προσθέτουμε και άλλες επιλογές ασφάλειας  όταν το χρειάζεστε 
Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάτε την επιλογή «
Targeted Security Solutions» η οποία προσφέρει την δυνατότητα για επιλογή στοχευμένων λύσεων ασφαλείας. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη περισσότερης διαχείρισης και προστασίας, και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Kaspersky Security for Storage
  • Kaspersky Security for Mail Server
  • Kaspersky Security for Internet Gateway
  • Kaspersky Security for Virtualization

Φόρμα Σύνδεσης