Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 


Το καλάθι σας είναι άδειο.

KasperskyEndpoint Security for Business - Core

Επειδή πάνω από 325,000 νέα κακόβουλα λογισμικά προγράμματα ανιχνεύονται καθημερινά, κάθε επιχείρηση πρέπει να επιλέξει την πιο σωστή και αποτελεσματική λύση για το περιβάλλον της. Το Kaspersky Endpoint Security for Business CORE συνδυάζει κορυφαία λειτουργικότητα εναντίον των κακόβουλων επιθέσεων συμπεριλαμβάνοντας μοναδικές τεχνολογίες ασφαλείας που άλλες εταιρίες δεν μπορούν να προσφέρουν. Τα πολλαπλά και βαθύτερα επίπεδα ασφαλείας αμύνονται και προστατεύουν την επιχείρησή σας  εναντίον όλων των ειδών malware -συμπεριλαμβανομένων και των πιο πρόσφατων/καθημερινών επιθέσεων- ενώ παράλληλα η ενοποιημένη κονσόλα διαχείρισης βοηθά στη μείωση πολυπλοκοτήτων.

Παρέχετε βαθύτερη προστασία εναντίον στα σημερινά σύνθετα malware 
Συνδυάζοντας ανίχνευση, προστασία και βοηθητικές τεχνολογίες το Kaspersky Endpoint Security for Business CORE επιτυγχάνει μεγαλύτερο βαθμό ανίχνευσης- έτσι το εταιρικό δίκτυο είναι προστατευμένο εναντίον των τελευταίων απειλών και εναντίον των επιθέσεων που προέρχονται από χάκερς . 

Πιο γρήγορη ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση 
Το Kaspersky Endpoint Security for Business CORE είναι σχεδιασμένο να προστατεύει τα συστήματα σας καθώς και τα δεδομένα σας με το που εγκατασταθεί στις συσκευές σας. Επίσης σας παρέχει μια κεντρική μονάδα διαχείρισης η οποία με την σειρά της σας δίνει δυνατότητες όπως: ορατότητα και έλεγχο όλων των τεχνολογιών που "τρέχουν" στο εταιρικό σας δίκτυο.

Ρυθμίζεται η ασφάλεια- χωρίς να πρέπει να αλλάξει απ την αρχή  το σύστημα
Όταν το σύστημα ασφαλείας χρειάζεται αλλαγή είναι εύκολο να αναβαθμιστεί στο Kaspersky Endpoint Security for Business ή και στο Kaspersky Total Security for Business. Απλά χρησιμοποιείτε μια νέα άδεια/κλειδί (license key) για πρόσβαση στην αναβαθμισμένη λειτουργικότητα που σας παρέχεται. Επιπλέον λόγω την κεντρικής κονσόλας διαχείρισης και του Kaspersky Lab έχετε κεντροποιημένη διαχείριση χωρίς να σπαταλάτε τον χρόνο σας.

Φόρμα Σύνδεσης